Har du redan ett ID?

Logga in till Brf Baronen - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till Brf Baronen - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merBalkong och uteplats

För att göra balkongen eller uteplatsen lite extra trevlig är det många som sätter sin personliga prägel på inredningen. Inred din balkong/uteplats med eftertanke och var aktsam med husets fasad. Vill du sätta upp blomlådor så gör det på insidan av balkongräcket.

 

Balkonginglasning

För att glasa in en balkong krävs styrelsens godkännande samt bygglov. Bygglov finns för samtliga balkonger i föreningen, men du som boende måste, tillsammans med utföraren, skriva på ett avtal om balkonginglasning innan arbetet får påbörjas. Avtalet hittar du via länken här nedanför. Lägg två kopior av det underskrivna avtalet i någon av följande brevlådor. Styrelsen kommer skriva under avtalet och du får sedan tillbaka en kopia.


G. Ingberg, Rostagatan 6 

Uteplats

Om du har lägenhet i markplan ansvarar du själv för att sköta om växter och markbeläggnig på uteplatsen. Kontakta styrelsen om du har några frågor. Samma regler gäller föringlasning av uteplats som för balkong. 

Grillning

Grillning på balkong är endast tillåtet med el-grill. På nedre plan är det tillåtet med övriga grillar under förutsättning att grillen dras ut en bit från uteplatsen och att stor hänsyn till grannar och säkerhet tas

 

Markis och balkonginklädnad

Om du vill sätta upp en markis ska den passa till huset och du behöver godkännande av bostadsrättsföreningens styrelse. Styrelsen har tillsammans med arkitekten tagit fram kulör och utformning på markiser i din förening.

Styrelsen har beslutat att följa arkitektens val av markiser och balkonginklädnad:

Fabrikat: Sandatex markisväv av spinnfärgad Akryl eller likvärdig.
Färg: Väv nr: 0079

Tala med styrelsen som kan ge dig råd och anvisningar vart det är förberett för infästning av markisen. Anlita en behörig montör.

Brf Baronen
brfbaronen.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se